Team Quality Time

In 2013 ben ik gestart met het organiseren van Quality Time Dagen voor de honden die bij de stichting in de noodopvang en de Special Care zitten. Tijdens deze Quality Time Dagen probeer ik met behulp van vrijwilligers de honden wat extra - vooral individuele - aandacht en vertier te geven, dát extra stuk Quality Time waar ik normaliter helaas niet of nauwelijks aan toe kom.

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger ook eens te komen helpen tijdens zo'n Quality Time Dag? Meld je dan aan als lid van Team Quality Time! Aanmelden kan via de Facebook groep Stichting Herplaatsing Sennenhonden Ondersteuning. Ik probeer om per Quality Time Dag vooraf aan te geven welke activiteiten ik wil gaan ondernemen, maar er is natuurlijk ook ruimte voor jouw ideeën en inbreng. Mocht het weer ons parten spelen tijdens een geplande Quality Time Dag, dan passen we het programma aan en maken we gebruik van de overdekte trainingshal.

De Quality Time Dagen zijn niet alleen erg leuk voor de honden, maar zullen zeker ook voor jou leuk én leerzaam zijn!

Voor deelname aan de Quality Time Dagen is het wel belangrijk dat je stevig in jouw schoenen staat, niet alleen mentaal, maar ook fysiek. De honden in de noodopvang en Special Care zijn niet altijd even gemakkelijk, sommige zijn beresterk en er kan wel eens onderling een grom of een snauw worden gegeven. Uiteraard werk je onder professionele begeleiding en is de stichting verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen of conflicten tussen de honden onderling.

NB: De Quality Time Dagen vinden vanuit praktische overwegingen plaats in/vanuit Coevorden, waar de noodopvang en de Special Care momenteel zijn geconcentreerd.

Heb je vragen? Laat het me weten, ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *