De B-bende!

In deze categorie en de bijbehorende sub-categorieën wil ik iedereen graag laten kennismaken met de honden die in de stichting zijn opgenomen. Op deze manier hoop ik de stichting meer 'een gezicht' te kunnen geven, zodat de mensen die een donatie doen voor deze honden ook echt het gevoel krijgen dat ze deze honden kennen. En ja..... sommige mensen hebben natuurlijk het geluk dat ze de honden ook écht kennen, omdat ze hier al eens op bezoek zijn geweest. Maar voor wie nog niet in de gelegenheid was de honden (en mij) te ontmoeten is het denk ik fijn om op deze manier wat meer van de honden te weten te komen.

Ik zal bij iedere hond een donatieknop toevoegen, zoda je heel eenvoudig een donatie kunt doen voor jouw favoriete hond. Dan zorg ik er voor dat het bedrag van jouw donatie in zijn of haar spaarpotje terecht komt.

Wil je wél de opvangactiviteiten steunen, maar heb je geen voorkeur om een donatie voor een bepaalde hond of een bepaald ras te doen, dan kun je met de donatieknop hieronder een algemene gift doen voor in de spaarpot van de B-Bende.

Filter