Team Dog Walk

Wil je graag iets betekenen voor de honden die bij de stichting in de noodopvang en de Special Care zitten, maar neemt deelname aan de Quality Time Dagen voor jou teveel tijd in beslag? Ook een lekkere (lange) wandeling biedt de gelegenheid voor extra individuele aandacht en wordt door de honden zeker op prijs gesteld.

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger eenmalig of regelmatig te helpen met uitlaten van de honden? Meld je dan aan als lid van Team Dog Walk! Aanmelden kan via de Facebook groep Stichting Herplaatsing Sennenhonden Ondersteuning. Uiteraard maak je eerst kennis met de hond(en) met wie je op pad gaat, zodat je weet wat je van hem/haar kunt verwachten.

Ook voor deelname aan de Dog Walks is het fijn wanneer je stevig in jouw schoenen staat, niet alleen mentaal, maar ook fysiek. De honden in de noodopvang en Special Care zijn niet altijd even gemakkelijk, sommige zijn beresterk en er kan wel eens onderling een grom of een snauw worden gegeven. Uiteraard werk je onder professionele begeleiding en is de stichting verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen of conflicten tussen de honden onderling.

NB: De Dog Walks vinden vanuit praktische overwegingen plaats in Coevorden, waar de noodopvang en de Special Care momenteel zijn geconcentreerd.

Heb je vragen? Laat het me weten, ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *