Doneer uw Airmiles!

Wist u dat u ons ook kunt steunen met airmiles? We leggen u graag uit hoe dat precies werkt!

Een paar dagen geleden lazen we op internet dat vanaf 1 november 2018 alle gespaarde airmiles voortaan maximaal 5 jaar geldig zijn en dat niet-bestede airmiles automatisch komen te vervallen. Veel mensen sparen weliswaar airmiles, maar weten eigenlijk niet zo goed wat ze er mee willen of kunnen doen. Zou het niet geweldig zijn wanneer u onze stichting kunt steunen met uw gespaarde airmiles?

Onze voorzitter Betty Sikkema vertelt: "Toen ik over de mogelijkheid van het overboeken van airmiles las en vervolgens las dat vanaf 1 november 2018 gespaarde airmiles nog maar maximaal 5 jaar geldig zijn en alle niet-bestede daarna automatisch komen te vervallen, ben ik aan het denken gegaan. Wat zouden wij als stichting met airmiles kunnen doen? Het eerste dat mij te binnen schoot was dat Albert Heijn Smuldier verkoopt. Dus ik ben gaan informeren bij Albert Heijn of het mogelijk is om een aankoop van Smuldier volledig met airmiles te betalen. Helaas bleek dat niet mogelijk te zijn, maar de medewerkster die ik sprak vond mijn idee geweldig en begon gelijk mee te denken hoe we daar een mouw aan zouden kunnen passen. Nu heeft Albert Heijn regelmatig actieperioden waarin je korting krijgt op je boodschappen, tegen inlevering van airmiles. Dus we bedachten het volgende: als ik slim boodschappen doe en de aankoop van Smuldier combineer met mijn eigen boodschappen, zodat de korting aan de Smuldier wordt toegerekend, is het tóch mogelijk om Smuldier te 'kopen' met gedoneerde airmiles. Omdat de korting per kassa-transactie geldt moet ik dan wel de boodschappen in gedeelten afrekenen om voor de stichting optimaal van de actie-perioden te kunnen profiteren. Maar dat is volgens de medewerkster geen enkel probleem, zij wil mij daar graag bij helpen."

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden voor gedoneerde airmiles te bedenken, zoals het organiseren van verlotingen van produkten die wij wél volledig met airmiles zouden kunnen aanschaffen. Maar dit is een stuk lastiger te organiseren en het betekent altijd extra verzendkosten. We gaan ons zeker verder verdiepen in andere mogelijkheden die airmiles ons kunnen bieden, maar de meest eenvoudige en meest tastbare actie op dit moment is toch wel de aanschaf van Smuldier. Daar willen we dan ook graag volop gebruik van gaan maken.

Heeft u in de afgelopen jaren ook enthousiast airmiles gespaard en wilt u ons graag helpen bij de verzorging van onze noodopvang-honden en onze special-care-honden? Maak ons dan blij met uw airmiles! Het werkt als volgt:

  • log in op uw airmiles-account en ga naar 'mijn overzicht'
  • aan de linkerkant ziet u diverse menu-opties, waaronder de optie overboeken
  • vul het volgende kaartnummer in: 119036320
  • tenaamstelling pashouder: L. Sikkema
  • vul daarna het aantal airmiles in dat u wilt doneren
  • klik op de knop 'Overboeking bevestigen'
  • klaar!

NB: Lukt het niet om via uw account de airmiles over te boeken, neem dan contact op met de Airmiles-klantenservice. Zij kunnen u helpen om handmatig uw airmiles over te boeken. 

Omdat onze stichting niet over een eigen airmiles kaart beschikt worden de door u gedoneerde airmiles bijgeschreven op de airmiles kaart van onze voorzitter, die er vervolgens voor zorgt dat uw airmiles worden besteed voor onze herplaatsers. Regelmatig zullen wij u via onze algemene nieuwsbrief informeren over het aantal gedoneerde airmiles en op welke wijze deze zijn besteed. Zo kunt u altijd controleren of de door u gedoneerde airmiles inderdaad door ons op de juiste wijze zijn besteed. En heeft u andere tips voor een 'hondse besteding' van gedoneerde airmiles? Laat het ons dan zeker weten!

PS: Weet u wat de airmiles-actie nóg mooier maakt? Uw oude airmiles die dreigen te vervallen, gelden na het overboeken voor ons als nieuw verworven airmiles, waarvoor wij weer 5 jaar de tijd krijgen om ze te besteden!

Heb je vragen? Laat het me weten, ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *