Special Care honden zijn honden die via de noodopvang binnen onze stichting zijn opgenomen en waarvan wij, om uiteenlopende redenen, hebben besloten dat verdere herplaatsing niet langer in hun belang is.
 
Voor iedere hond die via de noodopvang in onze Special Care wordt opgenomen, maken wij binnen de rassenmenu's een eigen Special Care menu-onderdeel aan. Wanneer u op zo'n menu-onderdeel klikt, krijgt u naast een foto van de hond een korte samenvatting te zien van de geschiedenis van de betreffende hond. Daarnaast krijgt u een overzicht van de updates die tot dusver over de betreffende hond zijn verschenen.

De stichting blijft tot het overlijden van de Special Care honden verantwoordelijk voor hen en dat betekent ook dat zij - geheel of gedeeltelijk - financieel door de stichting moeten worden onderhouden. Hiervoor is de stichting uiteraard geld nodig. Door inzicht te geven in de geschiedenis en de ontwikkeling van de Special Care honden hopen wij dat één van hen een bijzonder plekje in uw hart weet te veroveren, waardoor wij u bereid kunnen vinden éénmalig of op terugkerende basis de stichting een bijdrage te schenken voor uw Special Care maatje.
 
Wanneer uw financiële adoptie zover gaat dat u uw Special Care maatje in belangrijke mate onderhoudt, mag u hem of haar regelmatig komen bezoeken mits dit voor uw maatje geen negatieve (gedrags)consequenties heeft. Want ook (of beter: juist) bij de Special Care honden moet hun belang voorop staan. Zij zijn immers niet voor niets Special!
 
Heb je vragen? Laat het me weten, ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *