Afstandsbemiddeling houdt in dat uw Sennenhond bij u verblijft tot het moment waarop een nieuwe eigenaar is gevonden.
 
Om uw Sennenhond aan te melden voor afstandsbemiddeling dient u het Aanmeldingsformulier Herplaatsing volledig in te vullen. De in het Aanmeldingsformulier opgenomen persoons- en contactgegevens van de huidige eigenaren zijn uiteraard uitsluitend voor intern gebruik door de Stichting en worden niet op de website vermeld.
 
Nadat de herplaatser op de website is vermeld, wordt een Nieuwsbrief verzonden naar geinteresseerden die zich hiervoor bij de Stichting hebben aangemeld. Deze Nieuwsbrieven worden bovendien doorgeplaatst naar de Twitter-account en de Facebook-pagina van de Stichting. Via de netwerken van de medewerkers van de Stichting zullen de Nieuwsbrieven bovendien binnen een grote kring van mensen worden gedeeld.

De binnengekomen reacties worden naar u doorgestuurd, zodat u - mede op basis van de adviezen vanuit de Stichting - een keuze kunt maken die het u het beste gevoel geeft.
 
Mocht het niet lukken om via afstandsbemiddeling een geschikte nieuwe eigenaar voor uw Sennenhond te vinden en is het voor u niet langer mogelijk om zelf voor uw Sennenhond te blijven zorgen, dan kunnen we in overleg kijken of er mogelijkheden zijn om alsnog gebruik te gaan maken van de mogelijkheid tot noodopvang. Meer hierover vindt u in het menu-onderdeel Noodopvang.
 
 
LET OP: Wij vragen voor het vermelden van uw herplaatser op onze website een bijdrage in de onkosten voor het instandhouden van deze website. De hoogte van deze bijdrage vindt u in het menu-onderdeel Tarieven. Uw herplaatser wordt op de website vermeldt zodra uw betaling op onze bankrekening is ontvangen. Vermeld bij uw betaling s.v.p. naam en ras van uw herplaatser, zodat wij uw betaling zo snel mogelijk kunnen verwerken.
 
Aan vermelding op onze website van Sennenhonden die in het asiel zitten, zijn voor het asiel uiteraard géén kosten verbonden!
 
Heb je vragen? Laat het me weten, ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *