Sponsoring

Naast financiële steun is het ook mogelijk om onze stichting in natura te steunen. Bestuursleden en functionarissen doen dat uiteraard al doordat zij hun functie belangeloos voor onze stichting verrichten, maar daarnaast zijn er ook andere vormen van steun in natura (sponsoring) mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan specifieke hondenmaterialen zoals benches, kleden, manden, voerbakken, halsbanden en lijnen en niet te vergeten hondenvoeding.

Ook zijn er, om onze stichting te kunnen runnen, allerlei algemene materialen nodig, zoals kantoorartikelen, telefoon- en internetverbinding, website, postzegels, vervoer voor herplaatsers van en naar hun gastgezin, e.d.

Om in de kosten voor deze materialen te kunnen voorzien kunnen wij uw steun goed gebruiken, ook wanneer u die steun graag in de vorm van sponsoring zou willen aanbieden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via voorzitter@sennenhondenherplaatsing.nl. Samen kijken we dan op welk gebied u iets voor ons kunt en wilt betekenen en hoe wij hieraan het beste vorm kunnen geven. Indien u dat wenst worden uw (bedrijfs)naam en hetgeen u sponsort vermeld op onze jaarlijkse sponsorlijst.

Heb je vragen? Laat het me weten, ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *