Naast financiële steun is het ook mogelijk om onze stichting in natura te steunen. Bestuursleden en functionarissen doen dat uiteraard al doordat zij hun functie belangeloos voor onze stichting verrichten, maar daarnaast zijn er ook andere vormen van steun in natura (sponsoring) mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan specifieke hondenmaterialen zoals benches, kleden, manden, voerbakken, halsbanden en lijnen en niet te vergeten hondenvoeding.
 
Ook zijn er, om onze stichting te kunnen runnen, allerlei algemene materialen nodig, zoals kantoorartikelen, telefoon- en internetverbinding, website, postzegels, vervoer voor herplaatsers van en naar hun gastgezin, e.d.
 
Om in de kosten voor deze materialen te kunnen voorzien kunnen wij uw steun goed gebruiken, ook wanneer u die steun graag in de vorm van sponsoring zou willen aanbieden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen kijken we dan op welk gebied u iets voor ons kunt en wilt betekenen en hoe wij hieraan het beste vorm kunnen geven. Indien u dat wenst worden uw (bedrijfs)naam en hetgeen u sponsort vermeld op onze jaarlijkse sponsorlijst.
 
 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske