In 2013 zijn we gestart met het organiseren van Quality Time Dagen voor de honden die bij onze stichting in de noodopvang en de Special Care zitten. Tijdens deze Quality Time Dagen proberen we met behulp van vrijwilligers de honden wat extra - vooral individuele - aandacht en vertier te geven, dát extra stuk quality time waar we normaliter helaas niet of nauwelijks aan toe komen. Deze Quality Time Dagen vinden vanuit praktische overwegingen plaats in de omgeving van Coevorden, waar de noodopvang en de Special Care momenteel zijn geconcentreerd.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger ook eens te komen helpen tijdens zo'n Quality Time Dag? Hou dan de planning in de gaten en meld u aan! Aanmelden kan door het inschrijven via het formulier voor de dag van uw keuze (LET OP: dit formulier is momenteel nog even buiten gebruik maar komt zo snel mogelijk weer online!). We proberen om per Quality Time Dag vooraf aan te geven welke activiteiten we willen gaan ondernemen, maar er is ook ruimte voor uw ideeën en inbreng. De Quality Time Dagen zijn niet alleen erg leuk voor de honden, maar zullen zeker ook voor u leuk én leerzaam zijn!

Voor medewerking aan de Quality Time Dagen is het wel belangrijk dat u stevig in uw schoenen staat, niet alleen mentaal, maar ook fysiek. De honden in de noodopvang en Special Care zijn niet altijd even gemakkelijk, sommige zijn beresterk en er kan wel eens onderling een grom of een snauw worden gegeven. Uiteraard werkt u onder professionele begeleiding en is de stichting verantwoordelijk voor het oplossen van eventuele problemen of conflicten tussen de honden onderling.

NB: Omdat de eigen honden in een gastgezin vaak het nodige moeten inleveren wanneer er honden in noodopvang en/of Special Care bij komen, doen ook de honden van het gastgezin mee aan de Quality Time Dagen. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske