Nieuwsbrief Stichtingsinformatie

Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van algemene zaken die betrekking hebben op onze stichting. Ons streven is om elk kwartaal een nieuwsbrief te verzenden. Met deze frequentie hopen we u zo tijdig mogelijk te voorzien van relevante informatie zonder daarbij uw mailbox te laten overstromen. 

Mocht u de nieuwsbrieven niet langer willen ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link aan het einde van elke nieuwsbrief óf via het menu op de website.
Grote Clubactie 2018Verzonden op 01 oktober 2018
Doneer uw airmiles!Verzonden op 20 juni 2018
Laat zien #
Results 1 - 7 out of 7

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske