Graag willen wij een aanvulling plaatsen op het vorige bericht over Grote Zwitser reu Sjaak. Zijn eigenaren zullen begin januari 2013 gaan emigreren, dus we zoeken met spoed een geschikte plek voor Sjaak. Ook wanneer u als gastgezin voor de stichting tijdelijk de zorg voor Sjaak op u wilt nemen in het kader van onze noodopvang, kunt u reageren.
 
Misschien vraagt u zich af waarom Sjaak pas zo kort voorafgaand aan het vertrek van zijn eigenaren bij ons op de website is geplaatst. Welnu..... zijn eigenaren hádden een plekje voor hem gevonden, maar deze mensen haakten op het laatste moment toch af omdat ze liever een pup namen. Erg sneu, vooral voor Sjaak!
 
Ziet u mogelijkheden om de zorg voor Sjaak tijdelijk of definitief op u te nemen? Of lijkt het u wel wat, maar twijfelt u of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door het Reactieformulier Herplaatsing in te vullen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, bel dan naar 06-81299539.
 
Voor de meest recente informatie omtrent Sjaak verwijzen wij u graag naar update 2 die wij over hem hebben geplaatst.
 
 
Grote Zwitser reu Sjaak 16-08-2004 001
 
 
 
© 2012 Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh"
 

 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske